Rolovacie sieťky proti hmyzu

Rolovacia protihmyzová sieť dverová je najpoužívanejším riešením v prípade, ak máte neštandardne osadené dvere na terasu, či iný vchod. Nakoľko je možné, že máte zateplený dom, či byt a majstri Vám zateplili tak skvele dverový rám, že sa Vám pôvodná sieť otváracia už na pôvodné miesto nezmestí, alebo ste čakali na zateplenie a teraz Vám firma povedala, že sa Vám sieť dverová nezmestí do pripraveného riešenia.
Výhodou tejto sieťky proti hmyzu je tá, že rolovacia sieť má celoplošný rám dokola, takže nepotrebuje žiadny priestor navyše a takisto je možné osadiť sieť v podstate už od úplného kraja. Viď obrázok:
Dverovú sieť je možné nastriekať do akejkoľvek stupnice RAL, otváranie je do boku. Z obidvoch strán je namontované madielko pre pohodlnú manipuláciu dverí.
Túto sieť je možné použiť pri akýchkoľvek dverách drevené, plastové hliníkové. Pri pastových a hliníkových dverách je tu takisto možnosť osadenia sieťky dverovej bez navŕtania čo i len jedinej dierky do dverí. Pri drevených dverách to väčšinou možné nie je, lebo chemické zoženie farby neumožňuje predvídať, ako sa bude správať použité tesnenie s použitou farbou na dverách.


Čo sa týka dodávky dverovej sieťky, je možné túto dverovú sieť dodať bez montáže, informujte sa u nás priamo na možnosť zamerania, sme pripravení Vám pomôcť s technickým poradenstvom už pri samotnom zameraní, vyrobenú sieť zasielame kurierskou službou, takisto pri doručení kuriérom sme pripravení Vám poradiť pri samotnej montáži, zatiaľ neevidujeme nezdarené pokusy zo strany našich zákazníkov pri samomontáži. montáž zvládne každý domáci kutil bez nejakých zložitých popisov. Našim účelom ale nie je predávať tento produkt bez montáže, nakoľko je vždy lepšie dodať finálny produkt s motážou, nakoľko aj pri montáži môže vzniknúť njaký problém, ktorý môže byť problémom pri dodatočej reklamácii. Samozrejme toto neplatí pre firmy, koré od nás odoberajú protihmyzové siete a špecializujú sa na montáže produktov od viacerých dodávateľov a už majú nejaké skúsenosti s tieniacou technikou. 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára