Rolovacie sieťky proti hmyzu

Rolovacia protihmyzová sieť dverová je najpoužívanejším riešením v prípade, ak máte neštandardne osadené dvere na terasu, či iný vchod. Nakoľko je možné, že máte zateplený dom, či byt a majstri Vám zateplili tak skvele dverový rám, že sa Vám pôvodná sieť otváracia už na pôvodné miesto nezmestí, alebo ste čakali na zateplenie a teraz Vám firma povedala, že sa Vám sieť dverová nezmestí do pripraveného riešenia.
Výhodou tejto sieťky proti hmyzu je tá, že rolovacia sieť má celoplošný rám dokola, takže nepotrebuje žiadny priestor navyše a takisto je možné osadiť sieť v podstate už od úplného kraja. Viď obrázok:
Dverovú sieť je možné nastriekať do akejkoľvek stupnice RAL, otváranie je do boku. Z obidvoch strán je namontované madielko pre pohodlnú manipuláciu dverí.
Túto sieť je možné použiť pri akýchkoľvek dverách drevené, plastové hliníkové. Pri pastových a hliníkových dverách je tu takisto možnosť osadenia sieťky dverovej bez navŕtania čo i len jedinej dierky do dverí. Pri drevených dverách to väčšinou možné nie je, lebo chemické zoženie farby neumožňuje predvídať, ako sa bude správať použité tesnenie s použitou farbou na dverách.


Čo sa týka dodávky dverovej sieťky, je možné túto dverovú sieť dodať bez montáže, informujte sa u nás priamo na možnosť zamerania, sme pripravení Vám pomôcť s technickým poradenstvom už pri samotnom zameraní, vyrobenú sieť zasielame kurierskou službou, takisto pri doručení kuriérom sme pripravení Vám poradiť pri samotnej montáži, zatiaľ neevidujeme nezdarené pokusy zo strany našich zákazníkov pri samomontáži. montáž zvládne každý domáci kutil bez nejakých zložitých popisov. Našim účelom ale nie je predávať tento produkt bez montáže, nakoľko je vždy lepšie dodať finálny produkt s motážou, nakoľko aj pri montáži môže vzniknúť njaký problém, ktorý môže byť problémom pri dodatočej reklamácii. Samozrejme toto neplatí pre firmy, koré od nás odoberajú protihmyzové siete a špecializujú sa na montáže produktov od viacerých dodávateľov a už majú nejaké skúsenosti s tieniacou technikou. 

Vonkajšie tienenie - rolety

Dnes si prejdeme možnosti, aké má zákazník, ak zvažuje montáž vonkajších roliet. V prvom rade majú aj rolety svoje výhody a nevýhody.


Medzi hlavné výhody roliet, bezpochyby patria skvelé tepelnoizolačné vlastnosti hliníkových roliet, keďže zateplené lamely sú ďalším tepelnoizolačným prvkom na oknách či dverách. Hliníkové rolety sa vyznačujú kvalitným spracovaním a určite bezpochyby patria medzi obľúbené možnosti tienenia. Vonkajšie hliníkové rolety je možné vyrobiť aj s dodatočným zámkom proti vlámaniu, ktorý je často žiadaný, nakoľko v dnešnej dobe si každý záujemca vždy rád priplatí za dodatočnú bezpečnosť svojho majetku. rolety je možné vyrobiť na prianie zákazníka buď v manuálnom, alebo v elektrickom prevedení.
Takisto je možné vyrobiť rolety ako pred okenné, nadokenné a so zaomietateľným pod omietkovým boxom.


Čo sa týka nevýhod, poznáme len jednu nevýhodu a to nemožnosť vyklopenia lamiel ako pri žalúziách. rolety je možné vyťahovať len smerom hore, lebo dolu. Táto funkcionalita roliet buď niekomu prekáža alebo mu vyhovuje, keďže samotný majiteľ roliet , ktorý používa nejakú dobu rolety si väčšinou tieto nevie vynachváliť, keďže majú rolety oproti vonkajším žalúziám viac výhod, ako nevýhod.
Čo sa týka použiteľnosti, rolety je možné osadiť v podstate na akýkoľvek typ okna, či dverí, vždy pri zameraní  si  náš technik prejde jednotlivé otvory a navrhne požadované technické riešenie s ohľadom na požiadavky zákazníka a s ohľadom na samotné požiadavky okna, či dverí.




Plastové zhrňovacie lamelové dvere

Do tohto príspevku by som rád vniesol trochu vyjasnenia k plastovým lamelovým dverám. Je veľa zákazníkov, ktorí sú s našimi lamelovými dverami spokojní, v prvom rade pri samotnom dopyte na lamelové dvere sa snažíme vyjsť v ústrety zákazníkom, ktorí majú predstavu o lamelových dverách hlavne takú, akú vidia hlavne v obchodných centrách, či už je to Baumax, alebo niečo podobné, že takéto lamelové dvere stoja niekoľko pár EUR. Realita je však taká, že nie je možné dodať kvalitný výrobok zadarmo a navyše od neho očakávať dlhú životnosť. Takže ak sa niekto dopytuje na lamelové dvere a pozerá hlavne na cenu, radšej ho rovno odkážem na kúpu týchto jednoduchých dverí.

I keď je pravdou, že kvalitné lamelové dvere začínajú niekde pri 70€ aj s montážou, ale niektorí záujemcovia majú predstavu, že v Baumaxe stoja 30€ a on chce presne také dvere....
Takže naše produkty ak chceme poskytnúť našim spokojným zákazníkom aj záruku, je potrebné použiť úplne iné komponenty. Základné modeli v základnej cene poskytujeme vo farbách biela a tmavohnedá, ďalej je možné dodať  samotné lamelové dvere v renolite. Viac info si nájdete na vašej WEB stránke.
Zároveň je možné dvere osadiť buď okienkami podľa vlastného výberu, alebo je možné osadiť dvere aj s kľučkou na uzamykanie. Všetko je to na výbere zákazníka.



Zároveň mi nedá nespomenúť jedného zákazníka, ktorý si nechal osadiť lamelové dvere len z dôvodu toho, že si kúpil pred nedávnom nový jedálenský stôl a klasické dvere sa mu nezmestia do tohto pristoru...
Každý má iný dôvod na osadenie lamelových dverí, najčastejšie sa stretávame s malými priestormi hlavne pri kúpelni. WC a podobných malých priestorov. 

Ako zakryť stupačku v byte

Najjednoduchším riešením je prekrytie otvoru na WC v byte s plastovou roletou. Nie je to úplne dobrý materiál, ale na prekrytie otvoru Vám to úplne stačí, sme radšej, keď sa na prekrytie použije hliníková roleta, nie tak z dôvodu vyššej ceny, ale z dôvodu použitia kvalitnejších komponentov. Tým že sa použijú všetky komponenty hliníkové, tak samotné riešenie pôsobí oveľa kompaktnejším dojmom, hlavne ak sa použijú hliníkové nohy namiesto plastových.
Samozrejme ale toto nie je žiadna naša požiadavka, je to vecou zákazníka, ako si sám vyberie použité komponenty, podľa toho sme mu schopní dodať a namontovať potrebné technické riešenie.


Takisto ak sa vyberiete kupovať napríklad parfum do parfumérie, tiež sa budete snažiť vyberať len podľa ceny, i keď sa nájdu určite aj taký, ktorí budú hľadieť na cenu parfumu, ale určite ak do niečoho budete investovať, plánujete pred kúpou koľko Vám to má vydržať, ako si predstavujete samotné riešenie a samozrejme aby ste boli aj spokojní so samotnou cenou. Takže je možné, že si vyberiete parfum buď vyslovene podľa ceny, alebo budete hľadieť na odporúčania a samozrejme v neposlednom rade aj na cenu parfumu.
Takže pri našej obhliadke samotnej rolety potrebujeme zistiť Vaše požiadavky, následne pri obhliadke si s Vami prejdeme samotné riešenie, jeho výhody a nevýhody a podľa toho sa môžete rozhodnúť, ktorú variantu nakoniec budeme u Vás realizovať.  



Interiérové roletky DEŇ \ NOC

Interiérové roletky DEŇ \ NOC sú veľmi elegantným doplnkom do akéhokoľvek priestoru. Vyznačujú sa prepracovaným dizajnom a rôznymi možnosťami uchytenia.
Medzi základné spôsoby patrí hlavne uchytenie buď o okno, dvere, alebo o stenu a takisto je možné namontovať túto interiérovú roletku o strop.
Samotná montáž je nenáročná a nevyžaduje si žiadne špecifické postupy a techniky. Jedinou požiadavkou je, aby bola táto interiérová roletka správne zameraná a aby bolo aj technicky možné túto roletku správne namontovať. Je potrebné pri zameraní dôkladne obhliadnuť miesto, aby roletka nebránila pri otváraní okna, prípadne pri montáži o strop roletka nezavadzala pri samotnom otváraní.

Takisto je roletku možné dodať v dvoch vyhotoveniach. 1, roletku bez vrchného boxu.  V takomto vyhotovení nemá roletka vrchný hliníkový box, čo znižuje samozrejme finálnu cenu a zároveň znižuje rozmer roletky, keďže bez krycieho boxu je manipulácia a možnosti osadenia väčšie vzhľadom na menší pracovný a manipulačný rozmer. Takisto ak zariaďujete byt alebo dom, musíte rátať s priestorom, čo Vám ktorý priestor  dovolí, tiež nebudete kupovať do jedno izbového bytu veľký jedálenský stôl, ale radšej budete zvažovať menší stolík, ktorý využijete oveľa efektívnejšie.
No ale ak máte priestoru dosť, kúpite si aj jedálenský stôl podľa svojej chuti a fantázie, o tom je presne aj roletka DEŇ \ NOC s vrchným hliníkovým boxom. Ak máte priestoru dostatok,  určite stojí za zváženie osadenie samotnej roletky do takéhoto elegantného boxu, minimálne šetríte samotnú látkovinu, ktorá sa Vám zbytočne nepráši a tým si zvyšujete samotnú trvácnosť a farebnú stálosť samotnej roletky.




Naša firma je pripravená vyriešiť Vašu požiadavku na interiérové roletky v požadovanom čase a v požadovanej kvalite.