Sítě proti hmyzu a mouchy vás nechají v klidu

Sítě proti hmyzu nás spolehlivě zbaví dotěrných komárů a jiných protivných létavců. Hmyz přitahuje světlo a teplo, a tak nezbývá než nákup různých repelentů či jiných přípravků proti létající havěti. Ovšem, pokud zvolíte sítě proti hmyzu, ušetříte nejen spoustu peněz, ale navíc si pořídíte nejspolehlivější způsob ochrany proti hmyzu.  Sítě proti hmyzu se běžně usazují do plastových a euro oken, prostě všude tam, kde mají okna zaoblené zasklívací lišty. Síťoviny se vyrábějí z poplastovaného sklolaminátového vlákna, které nepodléhá korozi, a navíc jedinečným způsobem snáší teplotní rozdíly. Montáž se provádí velice jednoduše, pouze pomocí otočných háčků.

Kvalitní sítě proti hmyzu

Moderní sítě proti hmyzu se vyrábějí ze skelného vlákna v rolovacím provedení nebo plisované, kdy se upínají na okenní rám z kvalitního hliníkového profilu. Pokud zvolíte pevné sítě proti hmyzu, tak ty na rozdíl od výše jmenovaných sítí se napevno vmontují do rámu oken nebo dveří. Přestože s pevnou sítí se nedá již moc manipulovat, tak nabízí mnohé výhody. V první řadě – snadná instalace, skvělá těsnot, výborné tepelně izolační vlastnosti. A pokud si rám sítě nastříkáte vhodnou barvou, tak vám rám sítě bezvadně splyne s rámem okna. Dnešní trh nabízí nejen funkční sítě proti hmyzu, ale získáte také efektní bytový doplněk.

 Velmi účinné sítě proti hmyzu

Sítě proti hmyzu – jednoduchá údržba. Pokud bude rám zanesený prachem, tak jednoduše ho vyndáte, vysprchujete a po usušení dáte zpět na své místo. Samozřejmě dotěrný hmyz si najde cestu i dveřmi, a proto se staly velice populární obří francouzská okna, která taktéž potřebují sítě proti hmyzu. Do dveří se instalují speciální sítě, získáte druhé skvělé dveřní křídlo, jež pevně drží na magnetech. Díky tomu máte k dispozici pohodlné ´lítačky´, které po průchodu dveřmi ihned zaklapnou.