Bezpečnostné vonkajšie rolety

Byť sám doma môže byť pre niektorých ľudí nepríjemné ba až priam strašidelné pri predstave, že by ich tam mohol niekto nepozvaný navštíviť. Tiež takých pár ľudí poznám. Darmo im budeš vysvetľovať- máš to v hlave, nie oni zvyknú byť až paranoidní. No aj to sú ľudia a sú to mnohokrát aj naši priatelia. A preto som hľadala riešenie. Našla som vonkajšie rolety, ktoré je možné vybaviť bezpečnostnou poistkou proti neželanému vniknutiu. Upokojí to ich myseľ a môžu sa sústrediť aj keď budú sami doma na to čo potrebujú.

Najlepšie na tom je to, že nikto nebude ani len tušiť, že práve ty máš takéto bezpečnostné rolety, pretože oni sa vlastne tvária úplne ako obyčajné rolety. Majú aj štandardné vlastnosti a možnosti klasických vonkajších roliet. Avšak výrobca ma jednu podľa mňa aj dosť logickú podmienku. Takýto bezpečnostný zámok je možné namontovať len do hliníkových roliet. Veď uznaj sám načo by ti bola zvýšená bezpečnosť pri plastových roletách.
 
Predokenné rolety hliníkové
Rovnako si môžeš dať požiadavku na bezpečnostnú poistku do vonkajších žalúzií, avšak nieje to úplne rovnaké ako keď to máš na roletách. Žalúzie nie sú stavané tak aby boli bezpečnostným prvkom pred tvojim oknom aj keď samozrejme je to určitý druh prekážky no rolety sú v tomto prípade lepšie.


Takže ak uvažuješ nad tým ako si zvýšiť bezpečie svojho domova a zároveň zabrániť prestupu tepla, určite odporúčam vonkajšie rolety. Tu môžeš použiť kombináciu tzv. 2v1. Budeš mať krásny dizajn z vonka nehnuteľnosti, pokrytú bezpečnostnú stránku a ešte aj ako bonus to bude dobre vyzerať ako celok. 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára