Látkové rolety - ceny, technické možnosti

Látkové rolety – ceny a technické riešenia pre kvalitné tienenie. Látkové roletky sú vďačným tieniacim prvkom, vyznačujú sa širokými technickými možnosťami jednotlivých prevedení. Látkové rolety je možné použiť v podstate do akéhokoľvek priestoru, od základných okenných tabúľ až po roletky na strešné okno a veľké látkové rolety pre časté používanie.
látkové rolety klasik
 
Látkové rolety okenné sú základným radom látkových roliet, vyznačujú sa jednoduchým konštrukčným  riešením   a jednoduchou obsluhou. Sú určené hlavne pre okenné otvory v štandardných rozmeroch. Okenné látkové rolety je možné vyrobiť a dodať v širokej farebnej škále, čo ocenia najmä zákazníci, ktorí majú radi veselé farby a radi experimentujú. Látkové rolety a ich ceny závisia od výberu látok, ceny sa pohybujú rádovo v desiatkach eur.
látkové rolety klasik
 
Látkové rolety strešné okno predstavujú jedno z riešení, ako je možné zatieniť strešné okno. Konštrukcia látkovej rolety sa prispôsobí Vášmu oknu a samotný rám nepôsobí vôbec rušivo. Najväčšou výhodou látkovej rolety na strešné okno je roletka vyrobená s látkou typu BLACK OUT , kedy je možné s touto látkovou roletkou úplne zatemniť miestnosť. Látkové rolety na strešné okno majú cenník špecifický, keďže na každé okno je potrebné použiť iný komponent, ale zhruba ceny látkových roliet vychádzajú na okno cca 50-100€.
látkové rolety na strešné okno
 
Látkové rolety Profi sú určené hlavne pre časté používanie, kancelárske priestory a pre náročných zákazníkov. Látkové rolety Profi sú vyrobené z najkvalitnejších materiálov od renomovaného Holandského výrobcu. Svojou jedinečnosťou a variabilným prevedením splnia aj tie najnáročnejšie požiadavky zákazníka. Samotné látkové rolety majú hliníkovú konštrukciu a môžu byť vybavené motorickým ovládaním, prípadne hliníkovým kazetovým boxom, V takomto prevedení sú jedinečné a neopakovateľné. Cenz roletiek Profi sa pohybujú v rádovo stovkách eur v závislosti od výberu príslušenstva.
látkové rolety profi elektrické ovládanie
 
Naša firma Bez hmyzu SK je pripravená vyrobiť Vám tie najkvalitnejšie látkové rolety presne podľa Vašich predstáv.
látkové rolety profi s krycím boxom