ZIP SCREEN čo to vlastne je?

 

Screenové rolety sa dostávajú do popredia už niekoľko rokov. V severských krajinách objavili tento spôsob tienenia už dávno, no u nás sa výhody takéhoto tienenia spomínajú len veľmi okrajovo.

V strednej Európe ľudia neveria nejakej tej „LÁTKE“, ktorá ich má ochrániť proti poveternostným vplyvom. A tá cena... ńo, cena je primeraná dodaným technológiám.

Ak sa pozrime z blízka na screenovú roletu a jej „LÁTKU“,  hneď spoznáte dôvod, prečo je cena taká aká je. Samotný screen nemá nič spoločné s látkou a je to technická tkanina, ktorá odolá aj tým najprísnejším kritériám na dlhú životnosť a najlepšie hodnotenou odrazivosťou škodlivého UV žiarenia bez obmedzenia výhľadu do krajiny.

Práve preto sa screenové rolety používajú hlavne na rôzne terasy, balkóny a vlastne všade tam, kde sa vyžaduje odolnosť voči vetru pri zachovaný svojich špecifických vlastností.

Screenové rolety a skúsenosti s nimi dokazujú fakt, že zatiaľ nepoznám žiadneho používateľa, ktorý má doma nainštalovanú screenovú roletu a nebol by s ňou spokojný.

Áno, vždy sa nájde niekto, kto bude frflať, ale zároveň je dôležité si ho vypočuť, aké mal požiadavky na screen a ktoré požiadavky mu screen nevie zabezpečiť.

Zip screen


Poďme sa pozrieť na pár dôležitých výrobcov a dodávateľov:

Screenové rolety LUXAFLEX:

Firma LUXAFLEX patrí medzi špičku a TOP výrobcov tieniacej techniky, pri screene sa podľa môjho názoru jedná o najlepšie technické prevedenie, s akým som  sa stretol a to už mi prešli cez ruky nejakí tí výrobcovia zipp screenov.

Screenové rolety Hunter Douglas

Asi najväčší výrobca a dodávateľ tieniacej techniky na svete, kvalitné produkty ale cenovo skôr orientáciou na západnú európu.

Screenové rolety LEHA

Rakúska spoločnosť ponúkaj rôzne tieniace prvky, takisto ako Hunter Douglas a ich screenové rolety majú svoju kvalitu, ale cenovo sú takisto orientovaný na Rakúsko a západnú Európu.

Screenové rolety na terasu


A čo Slovensko?

Západné Slovensko a LUXAFLEX

Obchodné zastúpenie tu má spoločnosť Screenové rolety SK a predajcom a montážou sa venuje Slovenská firma Bez hmyzu SK s.r.o. Montáže je možné si objednať v Bratislavskom a Trnavskom kraji. Referencie si môžete nájsť rovnako na web stránkach.

Celé Slovensko a vlastné screenové riešenie ponúka firma Lamelland. Jedná sa o kvalitné technické riešenie a ich predajcov nájdete po celom Slovensku.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára