Aké sú farebné možnosti sieťok proti hmyzu

Základnými farbami našich produktov sú farby biela (odtieň RAL 9003 ) a hnedá (odtieň RAL 8019).

Zákazník má ďalej možnosť vybrať si buď z drevenných renolitov:
Renolit je vlastne fólia potiahnutá za tepla na hliníkový profil. Všetky renolity sa používajú všade tam, kde si zákazník potrpí na samotnom vzhľade okien či dverí. Cena renolitu je samozrejme vyššia ako pri základnej farbe komponentov. Pri samotných riešeniach sa informujte na možnosti renolitu, nakoľko nie všetky siete je možné laminovať, viac info získate pri kontakte s nami.

Ďalšou možnosťou je striekanie do stupnice RAL, tu vieme nastriekať všetky nami vyrábané siete podľa želania zákazníka. Všetky komponenty striekame u nášho dlhoročného partnera, ktorý nám zaručuje kvalitné použité materiály a takisto aj kvalitne odvedenú prácu. Samotné striekanie je realizované práškovou vypalovanou farbou, čím dosiahneme kvalitné spracovanie so zárukou dlhoročnej spokojnosti našich zákazníkov.





Jedinou nevýhodou striekania je dlhšia výrobná lehota, spravidla 15 pracovných dní, nakoľko samotné riešenie striekania si vyžaduje nejaký čas a lakovňa si zoberie cca 5-7 pracovných dní z výrobného času.

Poslednou možnosťou je ELOX tzv bronz. Často sa s požiadavkou ELOX profilov stretávame hlavne pri drevenných oknách, kde sa  často používajú bronzové komponenty. Tu máme tiž dve riešenia, nakoľko nie vsetky hliníkové rámy sa dodávajú v spomínanom bronze, vieme takisto profily nastriekať v bronzovej práškovej farbe.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Problém, ktorý môže vznikúť po nastriekaní je ten, že plastové komponenty sú dodávané tiež buď vo farbebielej, alebo hnedej, takže vačšinou sa snažíme doplniť plastové komponenty tak, aby čo najlepšie pasovali k nastriekanej farbe.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára