Osadená roleta na terasových dvojdverách

Ďalším orieškom, s ktorým som sa stretol pri zameraní boli terasové dvojdvere osadené roletou. Toto je veľký problém pri požiadavke protihmyzovej siete, nakoľko zákazník má väčšinou dve možnosti:
1, osadiť po vonkajšom obvode dverovú sieť rolovaciu (problém vzniká pri používaní takejto veľkej siete, keďže je potrbné otvárať a zatvárať celú šírku siete)

2, vymysleli sme náš spôsob osadenia pevných dvojdverí a to výrobou dvoch kusov pevných sieťok proti hmyzu. Zaujímavým spôsobom sme docielili to, že sú osadené síce dve siete, ale používa sa len prechodová, zároveň však v prípade potreby otvorenia obydvoch dverí nie je žiadny problém otvoriť aj druhú časť:


Pri takomto riešení je potrebné zvážiť možnosti otvárania, keďže zákazník má na výber z troch možných riešení sieťky proti hmyzu dverovej:
1, použiť na dverách vyššiespomínané riešenie t.j. osadiť dvoje pevných dverí. Naša spoločnosť používa výhradne komponenty z najkvalitnejších materiálov dostupných na našom trhu, rám je vyrobený z extrudovaného 2mm hliníku. Pánty sú použité 3ks pre dokonalú stabilitu, z toho 2ks sú štandardne použité pánty samozatváracie.
2, Rolovacia sieť dverová - druhým riešením je použitie rolovacej siete až do šírky 160cm. Nevýhodou je, že takúto sieť je potrebné chrániť pred hrubším zaobchádzaním a neodporúčame ju použiť pri šírke väčšej ako 120cm a zároveň aj všade tam, kde je tento prechod využívaný menšími deťmi, ktoré môžu mať problémy pri manipulácii so samotnou sieťkou.

3, posledným riešením, ktoré je možné použiť je PLISSE sieť. Veľkou výhodou sú v podstate neobmedzené možnosti použitia do akejkoľvek šírky. Pre príklad, ak potrebujete osadiť stavebný otvor širší ako 150cm, je vhodné použiť dvoj sieť, ktorá funguje ako jedna sieť, čiže sa zaťahuje do jednej strany a postupne ako sa vysunie, tak sa vysunie aj ďalší rám, takže je toto riešenie veľmi efektívne všade tam, kde nie je možné z technických dôvodov použiť sieť inú.   

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára