Bambusové žalúzie

Ďalšou zaujímavou možnosťou, ako si spríjemniť interiér je montáž bambusových žalúzii na okenné, alebo dverové otvory. Čisto prírodný materál vytvára jedinečnú atmosféru a zútulní akékoľvek priestory. Na výber má zákazník z nasledovných farebných kombinácii:
Žalúziu je možné vyrobiť v niekoľkých technických variantoch, buď s retiazkovýcm ovládaním, nekonečnou šnúrou, elektrickým ovládaním, alebo elektrickým ovládaním na diaľkové ovládanie.

Lamely je možné navyše vyrobiť buď v 25mm, alebo 50mm hrúbke. 


Príklady samotnej montáže sú zrejmé už zo samotných obrázkov. Nie je technicky možné porovnávať bambusové žalúzie predávané v nákupných centrách a centrách pre kutilov, nakoľko nie je možné vôbec porovnávať použité materály a samotné technické riešenie. Vždy sa snažíme výsť v ústrety zákazníkovi a sanžíme sa v prvom rade nájť optimálne riešenie samotného tienenia, ak má zákazník záujem o bambusové žalúzie, prinesieme vzorky hotových žalúziíí, aby sa zákazník presvedčil o dodaných komponentoh a použitých materiálov, ktoré sa ručne na zákazku vyrábajú a kompletujú do úžasnej prírodnej žalúzie.